Laisse les filles tranquilles

Dit project zal ik zelf te zien zijn. Dit project is voor zij. Zij die het slachtoffer zijn, zij die geen stem hebben, zij die hun stem niet durven heffen, zij die de mond gesnoerd zijn, zij die het niet verdienden. Maar liefst 13% van de Belgische vrouwen wordt vanaf 15-jarige leeftijd slachtoffer van seksueel geweld, meer dan 90% doet geen aangifte. Jaar in jaar uit gaan duizenden daders vrijuit en blijven slachtoffers alleen achter. Woede, verdriet en teleurstelling. Wat ik voel de laatste dagen. Onbegrip, want we lijken niet gehoord te worden. Mila & Jules wil zij die die stem en steun geven die ze verdienen, net zoals vzw Anaktisi. Met elk verkocht t-shirt steunen we zij. Zij die gehoord moeten worden.

Liefs,
Margot


Vzw Anaktisi

Anaktisi, herstel in het Grieks.

Vzw Anaktisi zet zich in voor slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag, brengt lotgenoten samen en geeft hen het woord. Zij verdienen gehoord te worden. Lotgenotencontact kan een belangrijke weg zijn in het herstel van de gevolgen die seksueel overschrijdend contact met zich meebrengt. Ze bieden je steun en begrip. Samen met vzw Anaktisi wil Mila & Jules zij die gehoord verdienen te worden, deze kans geven.

1 gedachte over “Laisse les filles tranquilles

  1. Wat een prachtig initiatief! Wij zijn hier uiteraard zeer blij mee en waarderen dit enorm. Je bent een vrouw naar mijn hart!

Reacties zijn gesloten.