Ons verhaal

Zomer 2016. Tijdens deze zomer moest ik die belangrijke beslissing nemen , een studiekeuze die bepalend zou zijn voor mijn verdere leven. Een struggle voor velen, ook voor mij. Na mijn middelbare studie leken de keuzes voor de hand liggend, echter niet voor mij. Zo sprong ik van de ene studierichting naar de andere.

Mijn leven lag overhoop omwille van Pseudo-epileptische aanvallen (PPEA) die me overvielen op de meest onvoorspelbare momenten, zonder aanleiding of teken. Normaal functioneren zoals elke 18-jarige was op dat moment niet mogelijk. De aanvallen beletten me om te genieten van mijn jeugd, op stap te gaan met vrienden, mijn sport uit te oefenen die ik al te graag deed. Veel moeten opgeven omdat het te gevaarlijk was, want ‘wat als…’ Mensen rondom me haakten af omdat ze het niet begrepen, anderen bleven en zijn er gelukkig nog steeds. Love them.

Ik ben een levensgenieter, een creatieveling, heb steeds duizend dingen tegelijk in mijn hoofd die ik wil doen en verwezenlijken. Maar ik ben ook zeer veeleisend voor mezelf en anderen. Ik wilde graag mijn eigen keuzes maken, mijn eigen levensstijl kiezen, mijn eigen pad maken dat mocht afwijken van de standaardwegen die anderen bewandelen. Ik wilde een pad bewandelen waarin ik ook mijn immer aanwezige PPEA een plaats kon geven en dat ik zelf kon bezaaien met kleurrijke geluksranden.

Zo apprecieerde ik de ‘little things in life’ meer en meer. Zo ben ik dol op de pracht die de natuur te bieden heeft, hou ik van de speciale momenten met mijn vrienden en ben ik op een journey naar een eco lifestyle. Voor het eerst groeide het idee om dit te uiten in een eigen kledinglijn. Hierin konden mijn struggle en mijn groeiende passie voor een ecologische levensstijl een plaats krijgen. Mijn lieve, altijd aanwezige dieren zorgden voor een mooie merknaam, Mila & Jules was geboren.

Mijn studiekeuze werd afgestemd op de verdere uitbouw van Mila & Jules aangevuld met enkele creatieve avondcursussen.

Welkom bij Mila & Jules, hopelijk inspireert mijn verhaal ook anderen om hun weg te vinden en hun hart te volgen bij het maken van belangrijke keuzes in hun leven.

Enjoy the little things❣️

Love,

Margot