Onze missie

Mijn grootste doel? Inspireren.

Mijn hele hart ligt in Mila & Jules. Ik wil mijn passie graag delen en overbrengen naar iedereen die Mila & Jules draagt. Gek genoeg heb ik geen eenzijdige passie, mijn passie omvat zoveel. Ik wil zoveel doen, voor jou, voor de wereld én voor de natuur.

Allereerst JIJ, ja jij, degene die dit leest. Wat ik voor jou wil doen?
Ik wil je inspireren. Inspireren om jouw passie te vinden en te volgen, om je (al dan niet creatieve) uitlaat te vinden en te delen, om te doen wat jij graag wil. Zo is ook alles wat ik op jouw favoriete stuk borduur weloverwogen met de juiste betekenis. Welke past het beste bij jou?

Ik wil je uniek doen voelen, want dat zijn we stuk voor stuk, uniek. Zo is ook elk stuk van Mila & Jules dat speciaal voor jou gemaakt is, uniek. Elk stuk wordt met de hand geborduurd en komt voort uit mijn liefde voor de passie die ik met jou wil delen.

Ik wil je ook inspireren om een sustainable life style aan te gaan. Moet je heel je leven dan overhoop gooien? Nee, ofcourse not. Dit gaat stap voor stap. Ik ontdek elke dag nog zoveel en eerlijk, mijn eco lifestyle is nog verre van perfect. In de blog geef ik tips over hoe jij makkelijk van start kan gaan. Mijn doel is om je er bewust van te maken dat kleine veranderingen, die zelfs niet aanvoelen als verandering, een groot verschil kunnen maken.

Verder vind ik het als jonge onderneemster belangrijk om awareness te creëren rond ‘sustainability’ en ‘fairtrade’. Ik wil met mijn passie dus ook iets doen voor de wereld en de natuur.

Fairtrade. Voor de wereld. Ik moest er zeker van zijn dat elke persoon in het productieproces eerlijk betaald wordt en in veilige omstandigheden kan werken. Hierover hoef je je zeker geen zorgen te maken.

Sustainability. De stoffen, het productieproces… het moet duurzaam en ecologisch zijn. Ik wil inspireren om dankbaar te zijn voor de mogelijkheden die de wereld ons te bieden heeft. Zo doe ik er ook alles aan om deze schoonheid niet te vervuilen met de keuze voor bamboo en doorheen het ganse proces van bambooplantage, tot productie, tot verzending van jouw favoriete stuk.

Zo koos ik voor bamboe. Deze plant brengt niet alleen voordelen voor de natuur, maar ook voor jou met zich mee. Bamboo is ook duurzaam, geen kledingstuk waarvan de kleur vervaagt na 10x wassen. Een stuk dat dus voor jaren in je kast kan hangen. Ook dat is duurzaam, ook dat is mijn missie.

Geïnspireerd? Ik hoop van wel. Ga maar eens snuisteren op de website en tussen de collectie. En eeuhm, vergeet de blog niet te checken af en toe, voor nog meer inspiratie en ideeën.

Love,

Margot